Gezien de recente ontwikkelingen in de wereld zit een steeds groter aantal mensen verplicht thuis. Bedrijven als Netflix, Thuisbezorgd en gameontwikkelaars als EA en Ubisoft zullen hier flink van profiteren. Maar is jouw bedrijf ook klaar om te profiteren van de vloedgolf aan online shopping die eraan komt? Wij weten als geen ander hoe belangrijk dit stuk van je presence is en daarom willen we je een aanbieding doen die je bij ons nooit meer zult zien:
Als je je aanmeld met je bedrijf via onderstaande contact formulier, zullen wij je 1 UUR GRATIS online consultancy geven over je digitale positionering en zichtbaarheid. Zonder verplichtingen. Onze inhouse experts werkten tot nu toe voor multinationals als Disney, Inventum en Trust International en ze staan nu klaar voor jou. Laten we samen zorgen dat jij en je bedrijf deze spannende tijd door komen en groeien in plaats van stil staan of erger: failliet gaan. Contact ons via het formulier hieronder en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
 
Dit zijn een aantal van onze klanten en we zouden het heel tof vinden om jou toe te voegen aan deze rij:


Wij van CFX geloven in het pakken van kansen als die zich voor doen. En op dit moment, zien we een flinke piek in het aantal mensen dat online shopt en in het algemeen meer tijd doorbrengt op online apparaten. Heb jij een webshop, een bezorgrestaurant of misschien zelfs een gym die nu tijdelijk dicht moet? Laten we samen kijken of we met onze in-house experts jouw bedrijf omzet kunnen laten genereren in een erg moeilijke en onzekere tijd. We hebben een reputatie gebouwd als online experts die adviseren in het positioneren en adverteren van bedrijven en merken door de jaren heen. Jarenlang hebben we gewerkt met grote merken en kleinere maar net zulke toffe bedrijven om brand awareness te creëren en sales te genereren. En nu, in deze onzekere tijd willen we iets teruggeven aan de maatschappij en samen kosteloos kijken waar wij JOU kunnen helpen!
Verstuur ons een bericht via het onderstaande contact formulier. We zullen je nergens mee spammen en je alleen benaderen voor het inplannen van een online call. Geen addertjes onder het gras, helemaal gratis. Laten we elkaar helpen door deze onzekere tijd te komen en bedrijven laten floreren!